miércoles, 23 de diciembre de 2009

Treball de la Blogosfera

El meu grup del treball de blogosfera està format per la Anna Dalmau, l'Esther Gibergans i jo.
El tema del nostre treball és el grafisme infantil,el vem triar perquè és un tema força interessant en l'etapa infantil i a més ja l'haviem treballat a classe de plàstica.
Per a treballar al tema vem decidir crear un bloc conjunt:http://bela-grafismeinfantil.blogspot.com/2009/12/pagina-web-interesant.html .
Entre totes vam estar buscant informació sobre les diferents etapes del grafisme infantil; que són les següents: l'etapa del gargot, la pre-esquemàtica, l'esquemàtica, de la colla i pseudonaturalista.
Veam recopilar tota la informació i a continuació la vem al nostre bloc conjunt,explicant en les diverses entrades les característiques més rellevants de cada entrada
Desprès cada una de nosaltres va anar buscant informació en altres pàgines webs i blocs que tractessin el tema del grafisme infantil i així fer comentaris en els blocs i les pàgines.
En el nostre bloc anavem penjant que ens havien semblat els blocs i les pa`gines webs cercades
A més a més, quan una de nosaltres feia una entrada explicant allò que havia trobat, una altre de nosaltres feia un comentari en aquella entrada ajudant-la amb una altre pàgina web sobre el tema, per a poder completar la informació .
I així és com vem cerar el nostre treball de la blogosfera.

En general estic molt contenta del nostre treball ja que ha sigut un gran esforç que crec que ha valgut la pena amb el resultat.
Gràcies a aquest treball hem après coses noves i interessants sobre el grafisme infantil i hem pogut veure altres blocs que podríem agafar d'exemple per a un futur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario